Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
7 Postów
Wiking
pl.mycall.no/mobil/fastpris-pluss/kort/bestill/199

nie wiem czy przejdzie bez nr pers.

zawsze przed kolejnym miesiacem wysylaja sms ze sciagna ci srodki wiec jak nie masz wystarczajaco na karcie to nie pobiora kwoty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów
Pawel Konieczny
(koniaks)
Nowicjusz
donwasyl jak zakaza dostepu do sieci gsm idiotom to okaze sie z tylko ty bedziesz mogl z niej korzystac i z kim wtedy bedziesz rozmawial?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Koala Koala
(Koala5)
Wiking
Donwasyl ty lepiej zamknji ta dupe ze urodziles sie druga dziurka i twoje zycie jest posrane to nie zarazaj innych .Wiecej zlamasie juz ci nie napisze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
koniaks napisał:
Koala5: przyzwyczaj sie, niektorzy sa tu tylko po to zeby pisac swoje madrosci i zarty, ktore nie sa ani madre ani smieszne. A ze zbanowac ich nie mozemy to niech sobie daja upust swoim nieprzecietnym intelektom i rozsmieszaja nas nadal

taa
a jakie masz zdanie o tych co to nie potrafią zrozumieć prostej instrukcji napisanej w języku polskim
pl.mycall.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Koala Koala
(Koala5)
Wiking
Geniuszu gdybyś był tak mądry za jakiego się uważasz zauważył byś że na moje pytanie nie ma odpowiedziw tej instrukcji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Grzegorz M.
(beduin)
Wiking
a nie najprosciej zadzwonic do Biura Obslugi Klienta? Maja polskich konsultantow,mnie tez kiedys zzeralo kase za dzwonienie w sieci ,ale po interwencji wszystko wrocilo do normy tzn 1 korona za cala rozmowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Koala5 napisał:
Geniuszu gdybyś był tak mądry za jakiego się uważasz zauważył byś że na moje pytanie nie ma odpowiedziw tej instrukcji
Boże
dlaczego stworzyłeś mnie Polakiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Brawo @koala!
W koncu cos od serca i swoimi slowami!
Nie dosyc ,ze idiotka - to jeszcze chamowa !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Koala5 napisał:
Donwasyl ty lepiej zamknji ta dupe ze urodziles sie druga dziurka i twoje zycie jest posrane to nie zarazaj innych .Wiecej zlamasie juz ci nie napisze.
masz rację
do tego ..... nic nie dociera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
496 Postów
don wasyl
(donwasyl)
Wyjadacz
Pewnie do tego studentka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis: